Зодиак – хороскоп 2010 !

ТЕЛЕЦ

2010 е година на движението, на промените, на пътуванията и многото контакти с роднини, приятели и нови познати. Година, в която мъжете ще играят важна роля в живота ви,независимо дали става дума за баща, брат, зет, син, внук, съпруг, приятел и др.

Финансовите ви дела като цяло ще се развиват нормално, но занимаващите се с бизнес и работещите с пари (в банка, в магазин и др.) трябва да бъдат предпазливи и разумни в действията си. Съществува опаснот през годината от загуба на голяма сума пари чрез работата ви.
Близките ви роднини ще ви забъркват в различни неприятности и сложни междусемейни отношения, а понякога и вие самите ще ги забърквате, след което ще съжалявате за свои действия и казани прибързано думи. Така или иначе нещата ще  се оправят, но ще оставят след себе си известна горчилка.
Битови и имуществени проблеми свързани с ваш личен имот или имот имащ връзка с родителите ви.
Възможни са наложителни и непредвидени ремонти и подобрения, които да ви костват непланирани разходи и с това да ви създадат известни притеснения.
В емоционален план 2010 носи очаквани събития, важни моменти и сбъдване на мечти, свързани със зачеване или раждане на дете, осиновяване или нов член в дома ви и др. Ако имате пораснали деца, очаквайте важни промени и в техния живот, които по някакъв начин ще дадат отражение и на вас самите.
В професионален план трудности в общуване с колеги, началници и делови партньори. Временните затруднения в работата ви ще активизират стари проблеми в отношенията ви, което може да доведе и до прекъсване, напускане, край на съдружия и др. Новите възможности обаче, които ще се появят в живота ви, ще са много по-добри, така че лошите моменти, през които ще ви се наложи първоначално да преминете, ще бъдат само във ваша полза. Подтикване към една наложителна промяна…
Приятелските и любовните връзки също ще претърпят своите индивидуални промени, някъде към по-добро, някъде – не. Пътуване, което ще направи любимия човек, ще доведе или до необходимост и вие да го последвате или ще доведе до раздяла поради различни причини (вие самите да имате други планове за своето бъдеще, нежелание за преместване, нови запознанства и др.)
Живота поднася и други житейски раздели, в повечето случаи свързани с близка жена или приятелка, колежка или съседка. Промени, за които понякога не сме готови или които не сме очаквали.
Пазете семейните си дела от любопитството на жена, която ще спекулира по различни начини с малките семейни тайни, които има във всеки един дом. Нека това, което става в дома ви си остане там. Не давайте повод и най-вече материал на други хора да злорадстват по ваш адрес.
Добре е да имате настройка, че не всичко през годината ще става така както вие го планирате, както и че това, което в края на краищата ще имате като резултат ще е най-доброто за вас. Понякога ни трябва време, за да оценим положителните страни на дадена ситуация или събитие.
Младите представители на знака ще имат много обществени контакти, събирания с хора по интереси, клубове, организации, неформални сдружения с някакви актуални цели и в тези свои контакти свободните Телци ще срещнат своята сродна душа или любовта.
2010 носи и неочаквани поврати в личен план. Хора, които сте смятали за ваши неприятели ще ви покажат лоялно отношение в трудни за вас моменти и вие ще ги допуснете близо до себе си.

Нови запознанства ще имате и с важни или известни личности, които също ще внесат положителни емоции в живота ви.
Изненадите, които годината носи на Телците ще имат някакво финансово измерение. Неочаквани пари, за които всеки един от вас ще бъде изненадан по свой собствен си начин.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: