Зодиак – хороскоп 2010 !

ОВЕН


Година на силни лични преживявания, много емоции, постигане на стабилност във финансов план и късмет при реализирането на важни за вас цели и мечти. Съдбата ще намира начин да ви изненадва приятно в моменти, когато най-малко очаквате или когато най-много имате нужда от това.
Година на финансова стабилност за мъжете над 35 години. Възможности за по-големи и сигурни доходи, печалби, благоприятно развитие на частен бизнес или професионални проекти и др.
Семейството, семейните връзки и големите събития, които ще се случват във фамилията ви ще заемат голяма част от ежедневието и живота ви като цяло през тази година. В някои семейства събитията ще бъдат свързани с годеж или сватба, в други с нов дом или нов член в дома.
Важни събития могат да се очакват около майка, баба и близки жени, които да идват като роднини от страна на баща ви.
Любовта ще бъде причина за събиране на много сродни души около вас.
Дамите до 35 години също ще бъдат погалени от любовния полъх на една нова или стара любов. Стрелите на Купидон ще ви улучат тогава, когато най-малко очаквате или ще ви свържат с човек, с когото никога не сте предполагали, че може да имате общо бъдеще. Създаване на дом, ново жилище, преместване…


Тези от вас, които ще предприемат стъпки към промяна в работата си, търсейки своя шанс в друг град или държава,трябва добре да внимават с кого тръгват на път, на кого ще разчитат при тази промяна, кой ще им бъде опора и подкрепа. Не всички, които са афиширали досега приятелство с вас, ще останат такива и занапред.
За семейните представители на знака 2010 ще донесе някои сериозни изпитания. Неочаквани неприятности вместо да ви сближат, могат да доведат до охлаждане на отношенията ви, което ще бъде грешка. Когато има проблеми, то те трябва да се решават заедно и с много разговори и търсене на правилните решения.
Житейските раздели с различни хора, ще доведат до нови ангажименти, поемане на нови отговорности и грижи. Възможни са дела свързани с уреждане на наследствени въпроси, уреждане на права върху собственост, покупко – продажба и др.
Сериозни проблеми ще възникнат именно около уреждането на имуществен проблем, което ще ви отнеме доста време и енергия, но ще приключи по най-благоприятния за вас начин.
В обществен план ще имате срещи с интересни и важни хора. Понякога нови запознанства, които ще ви обогатят с интересна информация или по-различно виждане на важни за вас неща. Успехи за тези от вас, които ръководят фирми, сдружения, партии и др. обществени организации.
През годината ще възникне проблем със здравето на близко дете, което ще доведе до болнично лечение, специални грижи и необходимост от навременна лекарска помощ.
В някои случаи може да става дума за проблеми с учението на дете, което ще проявява несериозно отношение или нежелание да посещава училище.
2010 ще е в някои отношения непредсказуема за мъжете до 35 години, които понякога водени от силни емоции ще са склонни да предизвикват събития, да допускат грешки, които ще струват скъпо на тях самите или на близките им хора. Сами на себе си можете да бъдете врагове в определени ситуации.


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: