Зодиак – хороскоп 2010 !

ЛЪВ

Година носеща големи радости в семейството, но и събития, които ще предизвикват силни спорове и конфликти. Понякога ще има силна поляризация в отношенията ви, но радостните моменти ще ви събират и сближават отново.
Годината не благоприятства много по-високите доходи от работа. Трудно ще намирате позиция с по-високо заплащане или ще ви бъдат давани обещания, които после трудно ще бъдат изпълнявани.
Внимание в работата за тези от вас, които работят с пари.
Ще имате добри комуникации с роднини и приятели отблизо и далеч. Понякога ще получавате помощ или съвет в труден за вас момент. Получаване на пари от път или от работа свързана с пътуване.
Неясни и сложни отношения в дома на интимния или брачния ви партньор.
Свободните представители на знака да внимават да не попаднат на човек, който ще афишира чувства към тях, воден единствено от някакъв материален или финансов интерес.
При дамите от знака ще има моменти на грижи и проблеми със здравето на брачен партньор или с дете от мъжки пол.
Като цяло 2010 носи благоприятни възможности за постигане на успехи в учение, усвояване на нови знания, старт в нова работа и кариера. Ще се занимавате с интересни за вас неща, но печалбите или заплащането няма да са големи.
Любов и хармония в дома, нов дом или създаване на семейство при свободните представители на знака.
Дома, любовта, семейството ще са най-важните неща в живота ви през тази година.
При младите мъже от знака интимните връзки могат да създадат сериозни проблеми,особено ако решите да си позволите да имате повече от една връзка. Ще изгубите тази, на която най-много държите за сметка на нещо временно и преходно в живота ви.
2010 носи големи възможности по отношение на чуждестранните връзки и реализацията в чужбина за дамите над 30 – 35 години. Дали това ще е в личен план или чрез работа/кариера за всеки ще е различно, но и всеки ще има свой индивидуален шанс за това. Другото е въпрос на решителност и амбиция.
Дамите Лъв ще се радват на първа или на нова рожба, на успехи на децата си благодарение на техните таланти и заложби в eдна или друга сфера на изкуството, науката, спорта и др. Въобще в обществен план радостите ви ще идват основно от вашите собствени деца или от страна на млади членове на семейството ви: по-малки братя, сестри, племенници, внуци и др.
2010 носи тревога и притеснение около едно важно пътуване за жените Лъв или за жена от семейството ви: майка, баба, сестра и др.
Изненадите, които 2010 ще ви донесе не винаги ще са от най-приятните поне що се отнася до вашите интереси и планове свързани с движимо или недвижимо имущество. Там винаги ще възникват неща, които не сте очаквали и които ще внасят объркване и смут.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: