Зодиак – хороскоп 2010 !

ДЕВА

Голямата динамика в живота ви през 2010 ще ви носи и големите шансове за развитие и прогрес. Ще имате късмет тогава, когато най-много ви трябва. Пазете обаче плановете си в тайна, не афиширайте успехите си. Самохвалството, надменността и себелюбието ще бъдат наказвани с неочаквани провали и загуби.
Плановете ви свързани с различните по характер и цели пътувания, често ще бъдат променяни към забавяне, отлагане, смяна на транспорт, промени в хората, с които ще пътувате и други.
Годината не е особено благоприятна за занимаващите се с транспорт и за тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване.
Много движение очаква младите дами Дева. Пътувания из страната, срещи с различни хора, близки или приятели, нови запознанства, размяна на много информация, кореспонденция, телефонни разговори. Успехи за тези, които работят в сферата на комуникациите, медиите, туризма, рекламата.
Родния дом, семейството ще е едно от най-важните неща в живота на мъжете Дева. Ще правите много неща, за да осигурите хармония и стабилност в дома си, да помагате на родителите си или да се грижите за тях. Особено силни отношения ще има между баща и син.
Любовта ще е едно от хубавите неща в живота ви през тази година независимо дали сте свободни, обвързани или семейни. Свободните могат да срещнат сродна душа, да изживеят много романтични мигове с любимия човек, обвързаните да предприемат стъпки към начало на съвместно съжителство или брак, а семейните да възродят пламъка на онази любов, станала причина за тяхната връзка преди години. Година на зачевания и раждания на много деца.
Неочаквани нови професионални възможности. Успешен старт в желано от вас учебно заведение, нова кариера в работа, която харесвате. Начало на нов бизнес или нови партньорски отношения.
Придобиване на собственост и някакъв вид имущество като награда, печалба от нещо, наследство и др.
Понякога в семейните отношения и в дома ви ще има трудни моменти свързани със забавяния на важни за вас пари и плащания, заплата и др. които ще внесат объркване в семейния бюджет. Възможно е да хвърлите излишни пари за ненужни или некачествени покупки за дома и това също да бъде повод за конфликти.
Внимание ще изиска здравето на дете или млад човек от семейството, който най-вероятно има наследствено заболяване или ще е предизвикано от друг близък човек.
Добро развитие ще имат чуждестранните ви връзки през 2010. Няма значение дали това ще е свързано с приятели или роднини в чужбина, дали ще са бизнес или професионални отношения. Ще създадете чудесни приятелства и мнозина ще получат покана за гостуване.
За по-възрастните представители на знака 2010 година носи прекъсване на работа поради пенсиониране или други най-вече семейни/здравословни обстоятелства/причини.
За тези от вас, които са започнали бракоразводно дело през 2009, сега настъпва момента на неговото официално приключване.
Неприятни събития, новини и грижи покрай роднини от женски пол: майка, баба, сестра, леля, братовчедки и др.
Голямата изненада за 2010 година ще бъде свързана с финансова печалба или нов дом за жените Дева, които са над 35 – 40 години.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: