Зодиак – хороскоп 2010 !

ВЕЗНИ

Големите планове и големите ви надежди през 2010 ще бъдат свързани с развитието на важни за вас професионални, обществени и приятелски връзки. Ще има на какво да се радвате в този план и какво да ви кара да се чувствате една успешна личност.
При дамите над 35 години 2010 ще донесе много финансови неприятности, невъзможност да се контролират нещата и да се планират предварително. Винаги може да възникне нещо ново, нещо объркващо или провалящо плановете ви. Това ви е слабото място и се опитайте да бъдете максимално предпазливи и разумни във всичко свързано с пари.
Мъжете до 35 години ще се налага да помагат за много неща на близки хора и много роднини ще разчитат на тях. Година на годежи и сватби, които може да са ваши лични или да са свързани с човек от дома ви. Проблеми със здравето на дядо, баща или друг мъж от семейството, които ще изискат лечение в болница или санаториум. Всяко нещо може да се оправи, когато му се обърне навреме внимание и се вземат необходимите мерки.
Година на важни събития свързани с деца: зачеване, раждане, разходи по специализирано образование и др.
Мнозина ще получават регулярно и пари свързани с дете.
2010 ще бъде преломна и много важна година в професионален план за мъжете над 35 години. За някои тя може да бъде начало на самостоятелен бизнес, на нов пост в кариерата или оттегляне в заслужена почивка след дълги години усилен труд. В края на годината нищо няма да е така, както е било в нейното начало, но промените ще бъдат само за ваше добро.
Любовта особено при младите двойки ще е доста крехка и проблематична. Ще има разминавания в чувства и очаквания, ще има поводи за ревност, за подозрителност и несигурност. Не бързайте с брака, защото той няма да ви реши проблемите…
Година на получаване на материални и имотни облаги по линия на роднинските ви връзки или тези на брачния ви партньор. Възможно наследство, прехвърляне на собственост и др.
Чуждестранните ви връзки и плановете ви свързани с чужбина ще се развиват променливо. Понякога ще идват и тревожни новини или объркваща ви/подвеждаща информация, така че бъдете предпазливи. Не сте в най-добрата си позиция сега…
В обществен план ще има хора, които ще ви създават спънки и проблеми или ще възникват сложни отношения с конкуренти. Като цяло нищо няма да ви изненада, но трудно ще контролирате емоциите си.
Младите дами Везни имат едно слабо място тази година и това са парите. Ще се налага да разчитате на чужда помощ, на приятели или роднини по женска линия, което не винаги ще ви е приятно.
Каква е вашата изненада за 2010? Изпадайки в ситуация, когато ще смятате, че сте изгубили безвъзвратно нещо или че сте стигнали дъното, по неведоми пътища ще се окажете на върха, сред първите редици на победителите или сред печелившите в житейското тото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: