Зодиак – хороскоп 2010 !

СКОРПИОН

Скорпиони –  2010 е година на повече ангажименти, грижи, понякога и притеснения свързани с деца. Вниманието на голяма част от вас ще бъде насочено в тази посока, с по-силни моменти на неочаквани притеснения и проблеми.
Във финансов план внимание на действията си трябва да обърнат преди всичко младите мъже Скорпион, които най-вероятно често ще действат емоционално и недотам добре обмислено. Избягвайте да давате пари на заем, да ставате поръчители, както и да теглите кредит освен ако това не е жизненоважно за вас.
Мъжете над 35 години ще пътуват често основно по семейни причини, поради грижи за имоти или роднини в друго населено място. Леки здравословни проблеми свързани с близък мъж: дядо, чичо, братовчеди, племенници и др.
Ще разчитате на важни за вас неща на родителите си. Ще имате разговори с тях, ще обсъждате ситуациите. Често ще оставате неразбирани или неудовлетворени от тяхното отношение или бездействие.
Любовта ще донесе много вълнения и късмет, незабравими мигове и промени на голяма част от представителите на знака. Нови запознанства при странни или неочаквани за вас обстоятелства, възникване на привличане с хора, с които имате коренно различни интереси или разбирания, което ще доведе до промени във вашите собствени виждания за различни неща от живота.
Професионално ще имате една силна 2010, с възможности за начало на желана от вас степен на образование или приключване на такава, начало на нова кариера, нов пост, признание за труда ви досега и др. благоприятни моменти. Финансовата ви стабилност ще е именно поради добрата ви работа.
Вероятни материални придобивки изискващи оформянето на документи от държавни или съдебни институции, като нов дом, нов автомобил и др.
Поради голямото ви натоварване в професионален и обществен план понякога семейството ви и грижите ви по него ще минават на заден план и това ще се отрази на отношенията ви. Особено крехки те ще бъдат там, където нещата не вървят през последните 1 – 2 години.
Нова връзка на сексуална основа (поне в нейното начало) ще прерасне в нещо по-сериозно от един мимолетен флирт и ще застраши брака на тези от вас,които и без това имат достатъчно проблеми в него.
Нови съседи или нови хора в дома ви.
Неблагоприятно за вас развитие носят съдебни дела свързани с наследство или наследствени имоти.
2010 ще бъде трудна и за тези от вас, които планират преместване в чужбина поради лични, семейни или професионални причини. Не всички ваши очаквания ще се реализират, а разочарованията ви ще бъдат повече от очакваното.
През тази година мнозина от вас ще насочат своето внимание към реализация и кариера в политическа партия, сдружение от обществен характер, фондация и др. Ще търсите начини да изразите своето мнение по важни за обществото въпроси, към които вие също сте съпричастни.
Отношенията жени – жени също ще са много важни през 2010 независимо дали са роднински или професионални. Жените ще търсят и ще намират повече разбиране, подкрепа и съдействие от страна на представителките на собствения си пол отколкото от страна на мъже.
Важни събития в живота на майка или баба.
Изненадата, която 2010 готви на голяма част от Скорпионите ще е свързана със стара ваша мечта, една малка илюзия, която сте имали за нещо и която по своите неведоми пътища, неочаквано и за вас самите ще се реализира. Дали ще се зарадвате, когато мечтата ви стане действителност ще разберем в края на годината…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: