Зодиак – хороскоп 2010 !

СТРЕЛЕЦ

В личен план 2010 година ще бъде запомнена с преодоляването на различни трудни моменти свързани с дете или млади хора от семейството. Трудности, които ще ви направят по-мъдри, по-човечни и по-сплотени с близките ви хора.
Силна финансова година за голяма част от Стрелците. Ще се радвате на добро и стабилно заплащане в работата си, по-висока заплата или допълнителни възнаграждения. Добри приходи ще имате и по семейна линия.
Добро и успешно развитие ще имат тези от вас, чиято работа е свързана с пътуване, комуникации, връзки с обществеността, медии, транспорт, чужди езици.
Нови шансове, които ще дойдат от път и които ще повлияят добре на личните ви отношения.
Събития в родния си дом могат да очакват младите мъже Стрелец. При някои те ще бъдат свързани с промени в живота на баща/дядо. При други ще има прехвърляне на собственост или уреждане на жилищни въпроси.
2010 носи грижи около здравето на брачен или интимен партньор. Ще има момент и на някакво здравословно неразположение свързано с дете.
Жените от знака да бъдат грижовни за себе си и да посетят гинеколог дори да е само с профилактична цел.
Промяна в работата си ще имат тези от вас, които работят с роднини на едно място. Конфликт на интереси или други причини ще ви накарат вие да смените работата или позицията си, което макар и да бъде донякъде неприятно, няма да ви донесе загуба.
Раздяла със семейни приятели, които са ви създали нежелан проблем в дома. Отстраняване на хора, които си позволяват прекалено много да се месят в личния ви живот.
Дамите над 35 години ще имат надежди около облага от наследство, рента, имущество на роднини на партньора си, но едва ли през тази година ще можете да се зарадвате на това. Има забавяне на нещата, но това ще е за ваше добро.
Успехи носи 2010 във всички планове и дела свързани с чужбина и чужденци. Ще планирате неща, които ще имате възможност сами или с чужда помощ да доведете до успешна реализация. Промени свързани с чужбина.
Неочаквани запознанства с хора имащи висок ранг в обществото или популярни личности, което по някакъв начин ще ви направи и вас известни. Всичко ще става изненадващо дори за вас самите.
Ще възникнат моменти на сложни отношения с майка или баба поради скрити от вас или от тях неща, които ще станат повод за конфликти, обиди и други неприятни емоции.
Внимавайте при подписване на важни за вас документи и договори. Пазете се от грешки и пропуски, които после ще ви струват скъпо.
Изненадата на 2010 ще е свързана с труден за вас момент, когато по чудо нещата ще намерят едно успешно за вас разрешение. Ще излезете с голяма доза късмет от трудна ситуация. Другото ще бъде въпрос на поука от ваша страна.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: