Зодиак – хороскоп 2010 !

РИБИ

2010 година е време, когато преди всичко ще се наложи да бъдете внимателни във финансовите си дела, да планирате предварително всеки разход, плащане, битова сметка или кредит. Това ще е вашето слабо място, където винаги ще бъде възможно възникването на непредвиден проблем.
Особено внимание ще изискват отношенията ви с банки и кредитни институции, данъчни или юридически инстанции и др.
Бъдете предпазливи при подписване на договори и търсете винаги съвета на професионалисти или адвокати.
Бъдещето на собствените ви деца или на млади хора от фамилията ви, ще е свързано по някакъв начин с пътувания, било по работа или във връзка с образованието им. Ще възникват несъгласия помежду ви и конфликти по различни въпроси.
Каквито и проблеми да възникват в дома ви, независимо дали касаят вас лично, родителите ви или други близки знайте, че това са временни ситуации, които рано или късно ще намерят своето благополучно разрешение. Опитайте се да запазите позитивното си мислене и избягвайте състояния на депресии и тъга.
Любовта ще е едно от малките чудеса в живота ви през тази година. Дали това ще е свързано с нов полъх в чувствата ви, дали ще срещнете нов човек в живота си, за всеки ще е различно. Но усещането, че обичате и че сте обичани ще огрее почти всички представители на знака.
Промени в работата и кариерата ви благодарение на новите предложения или протекция от страна на мъж.
Успехи в работа свързана с хора, с комуникации, с набиране на нови клиенти и др.
И отново –  към по-сложната картина свързана с паричните ресурси в семейството, които често ще бъдат проблем поради някаква причина. Възможни са забавяния на заплата, хонорари и др. важни за вас и за семейството ви доходи.
Неочаквана житейска раздяла с жена.
Флирт или нова интимна връзка при жените над 35 години.
Раздяла с приятел/приятелка живеещ или работещ в чужбина поради промяна в интереси и житейски планове. Непочтени действия от страна на хора, свързани с чужбина .
В обществен план мнозина ще имат възможност да направят добра кариера, независимо в каква област влагате своите енергия и знания. Ще получите признание за вашите способности, талант и труд.
Младите дами могат да бъдат изненадани от неочаквано зачеване или от новини свързани с бременност/раждане на дете в семейството/сред приятелите.
Младите мъже Риби да внимават когато са зад волана. Опасностите и катастрофите по пътищата не са само част от живота на други хора. Пазете себе си и близките си, когато сте на път.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: