Как Слави се подмазва на Станишев

От известно време все повече се дразня, когато в „Шоуто на Слави“  се правят на интересни неговите сценаристи. Че се правят на оригинални – разбирам, че са добри в кратките скечове – добри са, но много им потекоха лигите в последните месеци. Това като ретроспекция в моите очи… До днес! Не ги хваля, но поне се постараха да покажат мнение пред госта си – другаря Станишев. И дори се опитаха да му зададат някои неудобни и дори провокативни въпроси. За разлика от чичо Слави, който бранеше „другарчето“ с всякакви безсмислени оправдания… Беше жалък. Само не знам защо при такива „важни“ гости от екипа на предаването не пускат голям червен надпис „ПЛАТЕНО ИНТЕРВЮ“!

Сергей Станишев във Велико Търново по повод 100 години Независима България

 

Бившия (слава Богу) премиер от своя страна индиректно си призна за икономически рекет по време на мандата на тройната коалиция. Не знам той усети ли се какво обяснява или още не е разбрал , но аз това чух – тогавашният кабинет прилагал мерки за ограничаване на цените на горивата, които не били толкова пазарни!?! Ха така!!! Какви ли са тези непазарни мерки? Дали не са например – или продаваш на такава цена  или няма да продаваш ти…Може би са – щом сме те оставили да продаваш, ще се съобразяваш за цената… На държавен рекет намирисва!

Много обичам проявата на нашенския манталитет, но на високо равнище. Да излезе бившия първи, който едва ли има с какво да се похвали през своя мандат освен с корупция, мизерия и скандали и да обвинява настоящия такъв в подобни неща. Но за тази тема си трябва цял, задълбочен, антропологически анализ… То пък кой ли ще го чете?

Advertisements

Един коментар to “Как Слави се подмазва на Станишев”

  1. […] От известно време все повече се дразня, когато в “Шоуто на Слави”  се правят на интересни неговите сценаристи. Че се правят на оригинални […] Прочетете повече -> WordPress.com Top Posts […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: