Зодиак – хороскоп 2010 !

РАК

Напрегната 2010 година очаква мнозина от вас. Всяка промяна, всеки успех ще ви коства много повече усилия и нерви, ще изисква много повече търпение и изпипване на детайлите. Сами на себе си ще наложите повече разум и пестеливост в действия, думи и средства.

Нещата ще стават бавно. Трудно ще могат да се прогнозират срокове, а когато си правите планове,винаги ще има допълнителни отлагания и забавяния на нещата ви. Имайте ги тези очаквания и не бъдете напористи или прекалено емоционални, което само ще ви вреди.Грижи и неприятности около баща, дядо или друг по-голям от вас роднина-мъж. Грижи и задължения към родния дом и родителите ви като цяло. Дори и да живеете далеч от тях, пак някакви грижи или помощ ще се наложи да дадете.
В любовта, когато ви е тъжно различни събития ще ви изваждат от депресивното ви състояние. Нови запознанства или нови хора в обкръжението ви, които не бива да бъдат пренебрегвани, независимо от това, че искате повече време да бъдете просто сами. Не отхвърляйте покани за срещи и събирания, само защото нямате настроение за това. Настроението ви ще дойде с времето и с хората, които ще повдигнат духа ви.
Битови ремонти в дома поради аварии във водопроводната или електрическите инсталации и системи, аварии от различно естество, които ще предизвикат непредвидени ремонти.
Пътуване за член от дома ви или за вас самите, което ще е свързано с много притеснения, с големи очаквания и надежди, вероятно поради естеството на самото пътуване (работа за по-дълъг период от време, преместване и др.)
Година на годежи и сватби за младите и необвързани мъже Рак. Всичко ще започне с едно силно физическо привличане помежду ви, докато прерасне в нещо по-сериозно и по-значимо, даващо основа за едно ново семейство, а по-късно и деца.
Силно и успешно развитие на връзките ви с чужбина. Особено ясно това ще бъде изразено при младите момичета от знака и при мъжете над 35 – 40 години. Дали в това ще има професионален интерес или ще е романтична връзка за всеки ще е различно.
Възможни са и успешни бизнес отношения в чужбина или с чужденци, купуване на имот в чужбина или получаване права върху такъв и др.
Обществените ви контакти и връзки силно ще се преплитат с професионалните ви отношения спомагайки за един по-голям и значителен просперитет. Контактите ви с хора от обществото, в което се движите ще помагат по някакъв начин и за по-добрите ви доходи в работата или бизнеса ви.
Внимание – през годината ще се наложи да отделите на едно познанство с жена, близо до вашите години или по-млада, или с приятелки на вашите деца, които ще създават проблеми по някакъв начин с поведение, с коментари, със задкулисни игри и интриги.
2010 носи неочаквана изненада в любовта за някои от вас, давайки шанс на една стара любов да се завърне в живота ви и да се изживее нещо хубаво, което поради различни причини е било възпрепятствано да се случи преди.

Вашият коментар